Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1 şubat reyting sonuçları: survivor, inci taneleri, hudutsuz sevda

1 Şubat Perşembe akşamı televizyon izleyicileri, birbirinden farklı programlar arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok ilgi gördüğünü ortaya koydu. İşte, 1 Şubat reyting sonuçları…

1 Şubat Perşembe akşamı

1 Şubat tarihindе yayınlanan programların rеyting sonuçları açıklandı.

Total’dе 1.sırada Kanal D’dе izlеyiciylе buluşan “İnci Tanеlеri”, 2. sırada TV8’dе yayınlanan “Survivor All Star”, 3.sırada “İnci Tanеlеri”nin özеti yеr aldı.

AB’dе isе 1.sırada “İnci Tanеlеri”, 2.sırada “İnci Tanеlеri”nin özеti, 3.sırada “Sеlçuk Tеpеli İlе Fox Ana Habеr” yеr aldı.

Not: TİAK’ın aldığı karar nеdеniylе rеyting sonuçlarının dеtaylarını vе ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

1 Şubat reyting sonuçları açıklandı | İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda reyting listesi…

1 Þubat reyting sonuçlarý izleyiciler tarafýndan merakla araþtýrýlýyor. Dün akþam Kanal D ekranlarýnda yayýn hayatýna geçtiðimiz hafta baþlayan ve tüm reytingleri toplayan dizi Ýnci Taneleri’nin 2. bölümü ekrana geldi. Peki, bu hafta reytingler nasýl þekillenecek? 1 Þubat reyting sonuçlarý açýklandý mý? Ýnci Taneleri, Hudutsuz Sevda reyting listesi nasýl?

1 ÞUBAT REYTÝNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ýnci Taneleri bu hafta da 3 kategoride birinci oldu. Yýlmaz Erdoðan’ýn yazýp baþrolünü oynadýðý Ýnci Taneleri, 2. bölümü ile kendi rekorunu kýrdý. Dizi Total’de 10,69, AB’de 11.39 ve ABC’de 12,57 reytingle 3 kategoride de birinci oldu.

GEÇTÝÐÝMÝZ HAFTANIN REYTÝNG SONUÇLARI

Geçtiðimiz hafta Kanal D’nin yeni dizisi Ýnci Taneleri ilk bölümüyle 3 kategoride de (Total, AB ve ABC) 1. sýrada yer aldý.

Total’de 1. sýrada Kanal D’de izleyici ile buluþan “Ýnci Taneleri”, 2. sýrada TV8’de ekranlara gelen “Survivor All Star”, 3. sýrada ise Fox’ta yayýnlanan “Hudutsuz Sevda” yer aldý.

AB’de 1. sýrada “Ýnci Taneleri”, 2. sýrada “Survivor All Star”, 3. sýrada ise “Ýnci Taneleri” tekrar bölümü yer aldý.

Reyting sonuçları 1 Şubat 2024: Dünün reyting birincisi belli oldu!

Reyting sonuçları 1 Şubat 2024 Perşembe günü üç kategoride en çok izlenen yapımları ortaya çıkardı. Peki, dünün reyting birincisi kim oldu? İşte, 1 Şubat reyting sonuçları 2024!

1 Şubat 2024 Perşembe günü televizyon kanallarında akşam kuşağında İnci Taneleri, Kara, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni, Survivor All Star gibi yapımlar yer aldı. Peki, bu yapımların reyting sıralaması nasıl oldu? Dünün reyting birincisi hangi yapım oldu?

TOTAL, AB ve ABC kategorilerinde reyting sonuçları az önce açıklandı. Buna göre; ATV, KANAL D, STAR TV, TRT 1, SHOW TV, TV8, FOX TV kanallarında yayınlanan dizi, film ve programların reyting sıralaması belli oldu. Perşembe reyting sonuçlarına göre; dün en çok izlenen yapımlar şöyle oldu…

REYTİNG SONUÇLARI 1 ŞUBAT 2024 PERŞEMBE

Reyting sonuçları Perşembe günü üç kategoride en beğenilen ve en çok izlenen yapımları ortaya çıkardı. İşte, dünün reyting birincisi ve en çok reyting alan ilk 10 yapım!

TOTAL izleyici grubunda 1. sırada Kanal D’nin İnci Taneleri dizisi yer aldı.

AB izleyici grubunda 1. sırada Kanal D’nin İnci Taneleri dizisi yer aldı.

ABC izleyici grubunda 1. sırada Kanal D’nin İnci Taneleri dizisi yer aldı.

İşte, reyting sıralaması 1 Şubat 2024 Perşembe!