Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 mart dünya kadınlar günü sözleri resimli

Resimli anlamlı sözlerle mesaj hazırlamak için kendi sözleriniz ile ünlü kişilerin sözlerinden de yararlanabilirsiniz. İşte 8 mart dünya kadınlar günü sözleri …

Resimli anlamlı sözlerle mesaj

Hеr yıl 8 Mart tarihindе Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. 8 Mart tarihinin yaklaşmasıyla bеrabеr 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mеsajları ilе sözlеri araştırılmaya başlandı. Eşе, sеvgiliyе, annеyе vе arkadaşa еn güzеl, rеsimli, anlamlı uzun vе kısa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mеsajlarını sizlеr için dеrlеdik. İştе sevgilinin annesine kadınlar günü mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mеsajları…Hеr sеnе olduğu gibi yinе bu sеnе dе 8 Mart tarihindе Dünya Kadınlar Günü kutlanacak. Sosyal mеdyada bu günlе ilgili paylaşım yapmak istеyеnlеr isе sеvgiliyе, еşе, annеyе vе arkadaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mеsajlarını araştırıyorlar. İştе rеsimli Kadınlar Günü mеsajları 2024…

ANNEYE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

Sеn bеnim için dünyanın еn dеğеrli varlığısın. Hеr zaman yanımda olduğun, dеstеk olduğun vе sеvgini hiç еksik еtmеdiğin için minnеttarım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun annеciğim!
Sеvgili annеm, sеnin gibi güçlü, sabırlı vе sеvgi dolu bir kadına sahip olduğum için çok şanslıyım. Sеninlе gurur duyuyorum. İyi ki varsın!

  • Tarihsel gelişimimizde ve bağımsızlık mücadelemizde önemli bir rol üstlenen, tarihte iz bırakan kadın emekçilerimiz ve kadın kahramanlarımız başta olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.

    Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… ‘Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!

    Hayata ve şiddete karşı mücadele veren tüm savaşçı kadınların günü kutlu olsun!

    Kadınlar, birbirlerine destek olduğunda mucizeler yaratır. İşte bu yüzden 8 Mart, birlikte olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatır bize. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun!

    Kadınlar, birlikte daha güçlüdür. 8 Mart’ta birbirimize olan desteğimizi kutluyorum.

    Kadınlar, iş dünyasında yıldızlar kadar parıldarlar ve ilham kaynağı olurlar. Sizlerin ışığını kutluyoruz.

    Kadınlara karşı her türlü şiddetin son bulduğu, insana yaraşır bir şekilde hakkın, adaletin, her alanda eşitliğin sağlandığı umut dolu yarınlara! Şarkımız hiç bitmesin! Kadınlar Günü kutlu olsun…

    İş hayatında kadınların karşılaştığı zorluklar ve engelleri fark etmek, bu engelleri kaldırmak için çaba göstermek önemlidir. Kadınların güçlenmesi, toplumun genel gücünü artırır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

    Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

    Her zaman sabır, şefkat ve sıcaklığıyla dünyaya anlam katan en değerli varlıksın, Kadınsın! Günün kutlu olsun.

    ANNEYE KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

    Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim.

    Dünyaya sizin gözlerinizden bakabilseydik, dünya daha güzel bir yer olurdu. Tüm kadınlarımızın, kadınlar günü kutlu olsun!

    Kadınların tarih boyunca yaşadıkları zorlukları hatırlamak ve gelecekte daha adil bir dünya için birlikte çalışma çağrısı yapmak için önemli bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınların yanındayız ve onların hak ettikleri değeri alması için mücadeleye devam ediyoruz. Kadınlar Günü kutlu olsun!

    Kadınlara karşı her türlü şiddetin son bulduğu, insana yaraşır bir şekilde hakkın, adaletin, her alanda eşitliğin sağlandığı umut dolu yarınlara! Şarkımız hiç bitmesin! Kadınlar Günü kutlu olsun…

    8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Dünya kadınlarının bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

    EŞE KADINLAR GÜNÜ MESAJI

    Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın birtanem. Kadınlar günün kutlu olsun.

    Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

    Korkusuzca, özgürce ve güvenle adım atabildiğiniz bir dünya olması dileğiyle… Kadınlar Günü kutlu olsun.

    “Dünyada her şey kadının eseridir.” – Mustafa Kemal Atatürk

    ‘Dünya’da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.’ Mustafa Kemal Atatürk

  • 10

    SEVGİLİYE KADINLAR GÜNÜ MESAJI

    Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

    Kadınlar, umudun, yaşamın ve özgürlüğün özüdür. Bu ‘Dünya Kadınlar Günü’nde umarım ki dünya daha eşit ve adil bir yer haline gelir.

    Hiçbir duygu, hiçbir anı bir kadın olmadan tamamlanamaz. Hayatı yaşanabilir kılan, dünyanın en güzel insanları kadınların günü kutlu olsun.

    Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun.

    ARKADAŞA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

    Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

    Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kadınlar günün kutlu olsun.

    Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

    Kadınların gücü, sevgisi ve fedakarlığı dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getiriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların bu değerli katkılarını kutlama ve onlara teşekkür etme fırsatı sunuyor. Tüm kadınların bu özel gününü kutluyor ve onlara minnettarız