Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da Siyaseti Sarsan Taciz İddiası: Levent Arkan Emniyete Götürüldü

Muğla Büyükşehir Belediyesi Reklam A.Ş. Başkanı Levent Arkan, üniversite öğrencisine taciz iddiasıyla gözaltına alındı. İşte MUBRAŞ skandalının tüm detayları memurhaber365.com’da.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Reklam A.Ş. Başkanı Levent Arkan, üniversite öğrencisine

Muğla Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Muğla Büyükşehir Reklam A.Ş. (MUBRAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Ahmet Aras‘ın özel danışmanı Levent Arkan, bir üniversite öğrencisine yönelik “nitelikli cinsel taciz” iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 6 Nisan 2026 tarihinde gözaltına alındığı bildirildi.

Muğla’da, Muğla Sıtkı Koçman Ünivеrsitеsi’ndе öğrеnim görеn bir kız öğrеnci D.Ç., iş arayışı kapsamında Muğla Büyükşеhir Bеlеdiyеsi Rеklam A.Ş. (MUBRAŞ) Yönеtim Kurulu Başkanı Lеvеnt Arkan ilе sosyalmеdya üzеrindеn ilеtişimе gеçti.

UYGUNSUZ MESAJLAR ATTI

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelinin Menteşe’deki ofisinin yanı sıra Bodrum ve İzmir’deki evlerinde de eş zamanlı arama gerçekleştirildi. Polis ekiplerinin yaptığı aramalarda bazı dijital materyallere ve belgelere inceleme yapılmak üzere el konulduğu bildirildi.

İş Başvurusu Tacize mi Dönüştü?
Soruşturma dosyasına giren iddialara göre, üniversite öğrencisi D.Ç., kariyer fırsatları için ulaştığı Levent Arkan’ın kendisine ahlak dışı ve taciz boyutuna varan mesajlar gönderdiğini öne sürdü. Genç kızın sunduğu deliller ve mesaj dökümleri üzerine savcılık talimatıyla düğmeye basan asayiş şubesi ekipleri, Arkan’ı makamında gözaltına alarak ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürdü. Yaşanan bu gelişme sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan resmi açıklamada, adli sürecin devam ettiği ve sürecin netleşmesiyle kamuoyuna bilgilendirme yapılacağı vurgulandı

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, yaşanan bu gelişmeler üzerine Arkan’ın görevden alınması talebiyle yargıya başvurmuş ve yerel yönetimdeki yetki kullanımıyla ilgili eleştirilerde bulundu.