Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Kotan’dan İftira ve Hakaret İddialarına Karşı Hukuki Mücadele

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan aday gösterildiği ilk andan itibaren uğramaya başladığı iftiralara maruz kalmaya devam ediyor.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan

Cem Kotan, aday ilan edildiği günden beri kendisiyle ilgili asılsız haberlerin yayıldığını, dedikoduların yanı sıra sahte belgeler üretildiğini ifade etmişti. Kotan, bu alçakça ve iğrenç saldırılara karşı mücadele etmeye devam ediyor.

Bu asılsız iddialara karşı hukuki işlemler başlatan avukatlık ofisinin kamuoyu oyu açıklaması şöyle;
“Bir Kez Daha Zorunlu Açıklama

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan hakkında ufak tanımlı bir grup tarafından ısrarla devam ettirilmek istenen yalan, iftira ve karalama girişimleriyle ilgili olarak hukuk büromuz tarafından bir kez daha uyarı ve açıklama yapmak gereği duyulmuştur:

1- Cem Kotan’ın kesinleşmiş bir cezası YOKTUR.

2- Cem Kotan’ın aldığı bir ceza olmamasına karşın, hakkında kesinleşmiş ceza olduğunu söylemek, haber yapmak TCK hükümlerine göre suçtur.

3- Cem Kotan’ın bu baskı düzenine karşı demokratik anayasal haklarını kullanırken bu düzenin kuşatılmış yargı sisteminde açılmış davaları olmuş ise de tamamından BERAAT etmiştir.

4- Aynı karanlık mahfiller tarafından Cem Kotan hakkında
üretilen sahte mahkeme kararı için de 24 Ocak 2024 tarihinde savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

5- Cem Kotan’ın şikayetçisi olduğu bu soruşturma evrakının, sanki Cem Kotan hakkında açılmış bir soruşturma gibi iddia edilmesi dahi asıl niyetin ne olduğunu açıklıkla ortaya koymaktadır.

İftira, yalan ve hakaret içeren haberlere, açıklamalara karşı Avukatlık Ofisimiz tarafından talebe uygun olarak yasal işlemler yapılmaktadır.
Bundan sonra da yapılacağını kamuoyuna duyururuz.”
FİGEN ÇALIKUŞU”

Gazete Akdenizden Hilmi Şahin de sosyal medya hesabından CHP adayına yönelen iftiralar hakkında açıklama yaptı;