Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski milli futbolcu Ersen Martin 44 yaşında hayatını kaybetti

Türkiye’nin tanınmış futbolcularından Ersen Martin, 44 yaşında hayatını kaybetti. Ersen Martin’in hayatı, kariyeri ve vefatının detayları..

Türkiye’nin tanınmış futbolcularından Ersen

Türkiye’nin eski milli futbolcusu Ersen Martin, 44 yaşında hayatını kaybetti. Martin, futbolculuk kariyeri boyunca Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli takımlarda forma giydi ve A Milli Takım formasını dört kez terletti.

Martin, aort yırtılması nedeniyle uzun süre tedavi görüyordu. 10 Mart’ta entübe edilen Martin, ne yazık ki mücadelesini kaybetti. Futbol dünyası, bu büyük kaybın ardından yasa boğuldu.

Ersen Martin’in vefatı, Türkiye futbol camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ERSAN MARTİN HASTALIĞI
Aort damarı yırtılması sebebiyle bir süredir hastanede tedavi gören golcü futbolcu, 44 yaşında aramızdan ayrıldı. Aort damarı yırtılması sebebiyle uzun süredir tedavi gören 44 yaşındaki eski Milli futbolcu Ersen Martin, dün akşam saatlerinde aramızdan ayrıldı.

ERSAN MARTİN ÖLÜM SEBEBİ

Aort damarının yırtılması sebebiyle uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden ve 10 Mart’ta da entübe edilen Ersen Martin 19 Mart 2024 tarihinde öldü.

ERSAN MARTİN CENAZE TÖRENİ

Ersen Martin’in cenazesi, Bornova Yeşilova Mahallesindeki Halife Ömer Camisi’nde 21 Mart 2024 günü ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

ERSAN MARTİN NERELİ KİMDİR
Ersen Martin, 23 Mayıs 1979’da Almanya’nın Marktredwitz şehrinde doğan forvet mevkisinde görev yapmış eski Türk milli futbolcu. Futbol kariyerine Almanya’da Nürnberg altyapısında başladı.

1999 yazında Beşiktaş’a transfer olan Martin 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa’da kiralık geçirdi.

2001/2002 sezonunda Göztepe’ye transfer olan Ersen Martin, 2002 yazında Denizlispor’a gitti. Burada 3 sezon oynayan Ersen Martin, 2005-2006 sezonunu Ankaraspor’da geçirdi.

2006 yazında Trabzonspor’a imza atan milli futbolcu, 2007/2008 sezonunda Recreativo Huelva’ya 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İspanya’da iki sezon geçiren Ersen Martin, Sivasspor formasıyla ülkemize geri döndü.

Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği’nde oynayan Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktaladı.

Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol attı, 27 de asist yaptı.

2004 yılında ilk kez milli olan Ersen, A milli formayı 3 maçta giydi ancak gol sevinci yaşayamadı.

ERSEN MARTİN EVLİ Mİ

2008 yılının sonlarına doğru, Ersen Martin’in popüler şarkıcı Hadise ile bir aşk yaşadığına dair haberler basında yer aldı.