Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dünya Gazetesi’ni Beşiktaş’ın eski transfer kralı aldı!

Türkiye’nin ilk ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesi, yeni bir sahibe kavuştu. Gazetenin kurucusu Nezih Demirkent’in kızı Didem Demirkent, imtiyaz sahipliğini iş insanı ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi Umut Güner’e devretti.

Türkiye’nin ilk ekonomi gazetesi

Türkiye’nin ilk ekonomi gazetesi Dünya Gazetesi iş insanı ve BJK’nin eski yöneticisi Umut Güner’e devredildi.

Nezih Demirkent tarafından kurulan Dünya Gazetesi 43 yıldır hizmet veriyordu. Ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesi satıldı.

İmtiyaz sahibi Didem Demirkent gazeteyi Umut Güner’e devretti. Demirkent internet sitelerinden bir veda mesajı paylaştı.

Demirkent mesajında “Dünya gazetesi yeni sahibi kadar sizlere de emanettir” ifadelerini kullandı.

Açıklamada “Türk ekonomi basınında koca bir çınar büyüdü. Bugün ekonomi basınında yetişen neredeyse tüm gazetecilerin yolu bu okuldan geçti ve DÜNYA kendi içinde bir okul oldu. DÜNYA Gazetesi bugün, her biri bu okulda yetişmiş çalışanları ve Demirkent gazetecilik ilkeleriyle yeni bir yolculuğa çıkıyoruz” denildi.

didem-demirkent-umut-duner-ypnf-cover-jpg-001.webp

UMUT GÜNER KİM?

Futbol dünyasının yakından tanıdığı Umut Güner1975 yılında Malatya’da doğdu. Güner iş insanı ve yöneticidir. Beşiktaş Jimnastik’ta kulüp As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyeliği ve Transfer Komitesi Başkanı gibi görevler yaptı.

Beşiktaş ise Güner’i “Pepe’yi Real Madrid’den bedavaya alan kişi” olarak tanıyor. Güner’in Pepe, Adriano, Talisca, Aboubakar gibi ünlü futbolculara Beşiktaş forması giydirdiği biliniyor.

Güner evli ve bir çocuk babasıdır.

İŞTE DÜNYA GAZETESİ’NİN MESAJI:

111-001.jpg

112-001.jpg

turkiye-nin-ilk-ekonomi-gazetesi-olan-dunya-gazetesi-satildi-304609.jpg