Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’nın Kızı Lidya, Yarışmada Göründü!

Türkiye’nin en sevilen sunucularından

Türkiye’nin en sevilen sunucularından Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Akdağ, katıldığı yarışma programıyla gündeme geldi.

Mügе Anlı ilе Tatlı Sеrt programıyla hafta içi hеr gün tеlеvizyon еkranlarında izlеyicisiylе buluşan Mügе Anlı gündеm oldu. Ünlü ismin kızı Lidya’nın bir yarışma programına katıldığı görüntülеr ortaya çıktı.

2002 doğumlu Lidya Mügе Akdağ isimli bir kızı bulunan Mügе Anlı yıllardır kızını sır gibi saklıyordu.

müge anlının kızı ortaya çıktı

Koç Ünivеrsitеsi’ndе Hukuk okuyan Lidya, okul arkadaşlarıyla birliktе Asuman Krausе’nin sunduğu Ailеlеr Yarışıyor programına katıldı.

müge anlının kızı

Mügе Anlı’nın gazеtеci Burhan Akdağ ilе еvliliğindеn dünyaya gеlеn kızı Lidya annеsi gibi koyu Fеnеrbahçеli.

mss

Anlı vе Akdağ, Lidya 6 yaşındaykеn boşandı. Lidya Akdağ’ı görеnlеr “Annеsinin kopyası”, “Annеsinin gеnçlik hali”, “Estеtik harikası diyеlim” yorumlarında bulundu.

müge anlının kızını görenler çok şaşırdı

Annesinin Kopyası! Müge Anlı’nın Kızı Lidya Yarışma Programında Ortaya Çıktı!

Televizyon fenomeni Müge Anlı, 16 yıldır ATV ekranlarında sunduğu gündüz kuşağı programıyla her sabah günümüzü güzelleştiren, gönlümüzde taht kuran bir isim.

Televizyon fenomeni Müge Anlı, 16 yıldır ATV ekranlarında sunduğu gündüz kuşağı programıyla her sabah günümüzü güzelleştiren, gönlümüzde taht kuran bir isim.

Sunuculuğunun yanı sıra yardımları, başlattığı sosyal sorumluluk projelerinin yanında özel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Biliyorsunuz, geçtiğimiz yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu’yla evlenmişti ve bu haber herkesi sevindirmişti.

Sunuculuğunun yanı sıra yardımları, başlattığı sosyal sorumluluk projelerinin yanında özel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Biliyorsunuz, geçtiğimiz yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenmişti ve bu haber herkesi sevindirmişti.

Anlı, zaman zaman programda eşiyle yaşadığı anıları anlatıyor. Çok fazla eşini ve kendisini kameralar karşısında göremiyoruz.

Anlı, zaman zaman programda eşiyle yaşadığı anıları anlatıyor. Çok fazla eşini ve kendisini kameralar karşısında göremiyoruz.

Ayrıca Müge Anlı’nın güzeller güzeli 2002 doğumlu Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı da var. Müge Anlı Lidya’yı sır gibi saklıyor fakat aylar sonra Lidya’nın Ramazan ayında bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.

Ayrıca Müge Anlı'nın güzeller güzeli 2002 doğumlu Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı da var. Müge Anlı Lidya'yı sır gibi saklıyor fakat aylar sonra Lidya'nın Ramazan ayında bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.

Koç Üniversitesi’nde Hukuk okuyan Lidya, okul arkadaşlarıyla birlikte Asuman Krause’nin sunduğu Aileler Yarışıyor programına katıldı.

Koç Üniversitesi'nde Hukuk okuyan Lidya, okul arkadaşlarıyla birlikte Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programına katıldı.

Annesi gibi koyu Fenerbahçeli olan Lidya, programda ‘Kunaryalar’ isimli takımla yarıştı.

Annesi gibi koyu Fenerbahçeli olan Lidya, programda 'Kunaryalar' isimli takımla yarıştı.

Vallahi biz Lidya’nın duruşuna, tavırlarına, güzelliğine hayran kaldık. Tıpkı annesi gibi…

Vallahi biz Lidya'nın duruşuna, tavırlarına, güzelliğine hayran kaldık. Tıpkı annesi gibi...

Müge Anlı’nın Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Lidya, televizyon ekranlarından uzak duruyor. Lidya’nın 4 ay önce yarışma programına katıldığı ortaya çıktı.

MÜGE ANLI’NIN KIZI AİLELER YARIŞIYOR PROGRAMINDA ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı’nın 21 yaşındaki kızı Lidya Müge Akdağ’ın 4 ay önce Asuman Krause’nin sunduğu Aileler Yarışıyor programına katıldığı ortaya çıktı. Okul arkadaşlarıyla birlikte katıldığı programda Llidya’nın annesine olan benzerliği dikkat çekti.

MÜGE ANLI’NIN KIZI LİDYA KİMDİR?

Müge Anlı ve Burhan Akdağ 1993 yılında evlendi. Çiftin, 2002 senesinde kızıları Lidya doğdu. Müge Anlı’nın kızı Lidya 21 yaşında. Müge Anlı ve Burhan Akdağ, Lidya 6 yaşındayken boşandı. Müge Anlı’nın kızı hukuk bölümü öğrencisidir.