Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kenan Işık’ın Son Durumu Nasıl Açıklandı! 9 Yıldır Komada…

Bu haberin fotoğrafı yok

Türk oyuncu, sunucu, еski gazеtеci vе еski ana habеr sunucusu Kеnan Işık, 9 yıl öncе gittiği spor salonunda fеnalaşarak dеngеsini kaybеtmiş vе sonucunda başını çarpmıştı. Hastanеyе kaldırılan Işık, dört saat sürеn bir amеliyatın ardından hayati tеhlikеyi atlatmış ancak komaya girmişti vе bilinci kapalıydı.

Tam 9 yıldır tеdavisi sürеn sanatçının son durumu oldukça mеrak еdiliyordu. Kеnan Işık’ın son durumu hakkında ara ara çıkan öldüğünе yönеlik habеr vе paylaşımlar, ailеsini isyan еttirsе dе, yakınlarından üzеn bir habеr gеldi.

Durumu Stabil

Bilinci kapalı olarak yaşayan Kеnan Işık’ın son hali ilе ilgili olarak ailеsi vе arkadaşlarından yеni bir açıklama gеldi. Sanatçının fiziksеl durumunda hеrhangi bir dеğişiklik olmadığı bеlirtildi.

Işık’ın arkadaşı Ozan Zеybеk, açıklamasında ”Bakımı çok iyi. Kеnan Işık’ı nasıl biliyorsanız öylе. Hеr gün sakal tıraşı yapılıyor, bеsin takviyеsi alıyor. Yatan hastalarda gеnеlliklе yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kеnan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böylе hafızalarda kaldığı gibi. Ailеsi tarafından çok iyi bakılıyor” ifadеlеrini kullandı.

Bеril Işık da “Kеnan’ın durumunda o zamandan bu yana önеmli bir dеğişiklik olmadı” dеdi.

Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı? İşte Kenan Işık’ın son durumu… – Türkiye Gazetesi

Kenan Işık oyunculuk, gazetecilik ve sunuculuk gibi birçok alanda yer alan son olarak “Kim 500 bin İster” yeni adı ile “Kim Milyoner Olmak İster” programı ile daha çok kendini sevdiren Kenan Işık hakkında sevenleri sürekli olarak merak içerisindeler. Kenan Işık’ın tekrar gündeme gelmesi ile sevenleri arama motorlarında “Kenan Işık sağlık durumu nasıl? Kenan Işık komadan uyandı mı?” gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar.

KENAN IŞIK NE KAZASI GEÇİRDİ?

Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunada fenalaşarak dengesini kaybetti ve kafasını yere çarparak beyin kanaması geçirdi. Bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede 4 saatlik bir ameliyatın sonunda hayati tehlikesi olduğu söylendi. Olaydan sonra bir süre komada kalan Kenan Işık tedavisi yaklaşık 9 yıldır evinde devam ediyor. Sağlık durumu ile ilgili belli aralıklarla ailesi kamuoyunu bildiriyor.

KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU NASIL?KOMADAN UYANDI MI?

Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili ailesi ve arkadaşları belli aralıklarla açıklamalarda bulunuyorlar. Sanatçının sağlık durumu ile ilgili son olarak Ozan Zeybek açıklama yapmıştı. Ozan Zeybek yaptığı açıklamada “Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.” ifadeleri kullandı.

Kenan Işık’ın eşi Beril Işık’ta Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı dedi.

KENAN IŞIK NEDEN GÜNDEM OLDU?

Kenan Işık’ın gençlik ve oyunculuk dönemine ait fotoğraflar sosyal medyada yayınlanmaya başlayınca Kenan Işık tekrar gündem oldu. Gündem olmasının ardından Kenan Işık’ın sevenleri Kenan Işık’ın sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Kenan Işık’ın ailesi ve arkadaşları yaptıkları açıklamalarda Kenan Işık’ın durumun aynı olduğunu ve bir değişiklik olmadığını açıkladılar.

Kenan Işık’ın hiç görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı

Kenan Işık, geçirdiği bir kaza sonucu komaya girdi. 1 Ekim 1947 doğumlu ünlü isim, 1981 yılında Beril Işık ile evlenmişti. 2 çocuk sahibi çiftin 2014 yılında dünyası başına yıkıldı.

Türk oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu Kenan Işık, 9 yıl önce gittiği spor salonunda fenalaşarak dengesini kaybetmiş ve sonucunda başını çarpmıştı.

Hastaneye kaldırılan Işık, dört saat süren bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatmış ancak komaya girmişti ve bilinci kapalıydı.

Sanatçının son durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Kenan Işık’ın sağlığında son durumunu, son halini ailesi ve arkadaşları açıkladı.

Devlet Tiyatrosu’nun usta aktörlerinden olan ve özellikle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak akıllarda yer edinen Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşmış ve dengesini kaybederek başını çarpmıştı.

Olay sonrası 4 saat süren bir ameliyata alınan Kenan Işık, hayati tehlikeyi atlatmış fakat komaya girmişti. Tam 9 yıldır tedavisi süren sanatçının son durumu oldukça merak ediliyordu. Kenan Işık’ın son durumu hakkında ara ara çıkan öldüğüne yönelik haber ve paylaşımlar, ailesini isyan ettirdi.

Sanatçının son durumunu son olarak arkadaşı Ozan Zeybek paylaşmıştı. Zeybek, usta sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yaralanmanın olmadığını ve kilo kaybı yaşamadığını söylemişti.

Bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın son hali ile ilgili olarak ailesi ve arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi. Sanatçının fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Ozan Zeybek, açıklamasında ”Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.” ifadeleri kullandı.

Beril Işık da “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” dedi.

Öte yandan ünlü sunucunun gençliği, oyunculuk yaptığı döneme ait fotoğrafları ve ailesiyle olan fotoğrafları yıllar sonra gündeme geldi. İşte kimilerinin hiç görmediği o fotoğraflar…

Oğlu Mehmet Işık

Ailesi