Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konyaaltı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Önemli Kararlar Alındı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın ilk meclis toplantısında alınan önemli kararlar ve gündeme gelen konular…

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem

Konyaaltı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 10 Nisan 2024 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan‘ın başkanlık koltuğuna ilk kez oturduğu bu toplantıda, meclis üyeleri, komisyonlar ve encümen üyeleri belirlendi.

Meclis Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi

Toplantıda, meclis başkanvekilleri, divan katipleri, encümen üyeleri ve çeşitli komisyonların üyeleri oy birliğiyle seçildi. Belirlenen üyeler arasında Veysel Akyar, Ozan Demir, Evrim İşeri, Ali Meriç Kiraz, Özlem Şahin, Eren Doğanyiğit, Hanife Aldemir Efe, Murat Sevinç, Deniz Fırat Budak, Hasan Kiraz, Cafer Sığırtmaç, Veysi Akgül, Özkan Avcıoğlu gibi isimler yer alıyor.

Alınan karara göre; meclis başkanvekilliğine Veysel Akyar ile Ozan Demir, meclis divan kâtipliğine Evrim İşeri ve Ali Meriç Kiraz, encümen üyeliğine Özlem Şahin, Eren Doğanyiğit ve Ali Meriç Kiraz, plan ve bütçe komisyonu üyeliğine Ozan Demir, Nurten Erenler, Servet Taşlık, Hanife Aldemir Efe ve Murat Sevinç, imar komisyonu üyeliğine Deniz Fırat Budak, Hasan Kiraz, Cafer Sığırtmaç, Veysi Akgül ve Özkan Avcıoğlu getirildi.

Ülkenin Ekonomik Durumu ve Belediye Borçlanma Yetkisi

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 2023 yılı Faaliyet Raporu’nu içeren bir videonun izlenmesinin ardından, ülkenin ekonomik durumuna değindi. Kotan, 2023 yılından itibaren Türkiye’deki belediyelerde gelir-gider dengesinin bozulduğunu ve Antalya’daki tüm belediyelerin de aynı sıkıntıyı yaşadığını belirtti. Bu nedenle meclise sunulan teklif ile Belediye Başkanı Cem Kotan’a İller Bankası, resmi ve özel bankalardan faiz hariç 86 milyon TL’ye kadar borçlanma ve sözleşme yapması yetkisi oy birliğiyle verildi.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Kutlaması

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, meclis üyelerinin ve katılımcıların Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Konuşmasında, “Mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da şimdiden kutluyorum. 2 Mayıs’ta görüşmek üzere. Aldığımız kararlar hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tarihi

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 2 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.