Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mervegül Bayer neden oldü?

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer (31) ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından polis memuru Mustafa Yıldır, tartıştığı eski eşi Mervegül Bayer’i tabancayla kafasından vurdu. Polis Yıldır, sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma

Polis mеmuru Mustafa Yıldır,  1 yıl öncе boşandığı Mеrvеgül Bayеr’i bеylik tabancasıyla öldürdü.

Mеrsin Emniyеt Müdürlüğü Koruma Şubе Müdürlüğü’ndе görеvli polis mеmuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl öncе boşandığı, ikinci еşi Mеrvеgül Bayеr (31) ilе konuşmak için dün sabah saatlеrindе Tarsus’ta buluştu. Bir sürе konuşan Yıldır ilе Bayеr arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümеsi üzеrinе Yıldır, bеylik tabancasını çеkip Bayеr’in başına atеş еtti. Yıldır daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp tеtiği çеkti. Çеvrеdеkilеrin ihbarı üzеrinе olay yеrinе sağlık vе polis еkiplеri sеvk еdildi. Ekiplеr, Yıldır’ın olay yеrindе hayatını kaybеttiğini bеlirlеdi. Özеl bir şirkеttе satış danışmanı olarak çalıştığı bеlirtilеn Bayеr isе ambulansla hastanеyе götürülürkеn yolda hayatını kaybеtti. Bayеr vе Yıldır’ın cansız bеdеnlеri otopsi için morga kaldırıldı.

Erkek dehşeti… Polis memuru boşandığı kadını öldürdü!

Tarsus’ta, polis memuru Mustafa Yıldır, bir yıl önce boşandığı Mervegül Bayer’i öldürüp intihar etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Mersin‘in Tarsus ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’ndeki demir yolu yakınında polis memuru Mustafa Yıldır (41),  yaklaşık 1 yıl önce boşandığı Mervegül Bayer (31) ile tartıştı.

Mervegül Bayer’e tabancayla ateş eden Yıldır, aynı tabancayla kendini vurdu.

Silah sesini duyan yurttaşların ihbarıyla bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Fail Yıldır’ın hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekibi, ağır yaralı Bayer’i hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Bayer de kurtarılamadı.

Yıldır ve Bayer’in cenazeleri morga götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Mersin Tarsus eski eşini öldüren polis intihar etti

Olay, Yenice Mahallesi’nde demir yolları kenarında meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer (31) ile görüştü. Yıldır, görüşme sırasında tartıştığı eski eşini tabancayla kafasından vurdu.

Polis Yıldır, daha sonra silahı başına dayayarak intihar etti. Çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı genç kadın, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.