Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı! Kalp rahatsızlığı sonrası Antalya Şehir Hastanesi’nden cezaevine geri götürüldü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tutuklu bulunduğu Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda kalp rahatsızlığı şikâyetiyle Antalya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Servisi’ne sevk edildi. Yapılan tetkiklerin ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi ve Böcek yeniden cezaevine gönderildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tutuklu bulunduğu Döşemealtı L

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tetkiklerin ardından sağlık durumu iyi olduğu bildirildi ve cezaevine geri götürüldü.

Antalya’da ‘rüşvet’ soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra geçici olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek, hastaneye kaldırıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ‘rüşvet’ soruşturması kapsamında 5 Temmuz günü gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ardından da geçici olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek, bulunduğu Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nun revirine başvurdu. Kalp rahatsızlığı olduğunu ileri süren Böcek, ambulansla Antalya Şehir Hastanesi’ne getirildi.

Tetkikleri yapılan ve sağlık durumu iyi olan Muhittin Böcek’in tekrar cezaevine götürüleceği öğrenildi.