Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü sosyal medya fenomeni göğüs ameliyatı sonrası enfeksiyondan öldü

Bu haberin fotoğrafı yok

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni, 1 milyondan fazla takipçisi olan TikTok yıldızı Crystal Villegas, göğüs implantı ameliyatından sonra enfeksiyon kaptı ve hayatını kaybetti.

31 yaşındaki Crystal Villеgas, Mеksika’da yaptırdığı göğüs еstеtiği sonrası hayata gözlеrini yumdu.

Talihsiz fеnomеn, bеynini vе omurilik çеvrеsini kaplayan mantar mеnеnjitinе yakalandığı için 4 ay hastanеdе yattı. Crystal Villеgas’ın göğüs еstеtiği yaptırırkеn düşük maliyеti nеdеniylе Mеksika’yı tеrcih еttiği, bu nеdеnlе Mеksika’da bir kliniğе gittiği ortaya çıktı.

HabеrGlobal’in habеrinе görе, göğüs amеliyatının ardından şiddеtli baş ağrıları yaşayan gеnç kadın, sonrasında yüksеk atеşе yakalandı. Ailеsi fеnomеni apar topar acil sеrvisе götürdü vе yapılan tеtkiklеrdе mеnеnjit olduğu ortaya çıktı. Gеnç kadının kocası, еşinin başka arkadaşlarının da göğüs amеliyatı nеdеniylе öldüğünü söylеdi.

Göğüslerini dikleştirmek istemişti! Ünlü fenomen canından oldu

Sosyal medya fenomeni Crystal Villegas, göğüslerini beğenmediği için bıçak altına yattı. Ancak bu ameliyat ne yazık ki ünlü fenomenin sonu oldu. Villegas hayatını kaybetti.

Sosyal medyada her anını paylaşan ünlü fenomen Crystal Villegas, göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istedi. Hatta hastaneden de fotoğraflar paylaşmıştı.

Göğüslerini dikleştirmek istemişti! Ünlü fenomen canından oldu - Resim: 2

Crystal Villegas’ın göğüs estetiği yaptırırken düşük maliyeti nedeniyle Meksika’yı tercih ettiği, bu nedenle Matamoros’taki Riverside Kliniği’ne gittiği ortaya çıktı.

Göğüslerini dikleştirmek istemişti! Ünlü fenomen canından oldu - Resim: 3

Göğüs ameliyatı ardından şiddetli baş ağrıları yaşayan genç kadın, sonrasında yüksek ateşe yakalandı. Ailesi fenomeni apar topar acil servise götürdü ve yapılan tetkiklerde menenjit olduğu ortaya çıktı. Genç kadının kocası, eşinin başka arkadaşlarının da göğüs ameliyatı nedeniyle öldüğünü söyledi.

Göğüslerini dikleştirmek istemişti! Ünlü fenomen canından oldu - Resim: 4

Her yıl, bir milyondan fazla ABD vatandaşı, güvenlik protokollerinin yetersiz olduğu özel kliniklerde ucuz kozmetik prosedürleri nedeniyle sağlığından oluyor. Maliyeti düşük olduğu için genellikle Meksika’yı tercih eden vatandaşlara, geçtiğimiz ocak ayında ‘mantar menenjiti salgını’ uyarısı yapılmıştı.

Sosyal medya fenomeni enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti

31 yaşındaki Crystal Villegas, Meksika’da yaptırdığı göğüs estetiği sonrası hayata gözlerini yumdu. Talihsiz fenomen, beynini ve omurilik çevresini kaplayan mantar menenjitine yakalandığı için 4 ay hastanede yattı. Crystal Villegas’ın göğüs estetiği yaptırırken düşük maliyeti nedeniyle Meksika’yı tercih ettiği, bu nedenle Matamoros’taki Riverside Kliniği’ne gittiği ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti - Resim : 1

”AMELİYAT YAPTIRDIĞI İÇİN ÇOK PİŞMAN OLDU”

Son dönemlerde medikal turizmde yaşanan can kayıpları, ABD halkı arasında korkuya neden oldu. Brownsville’de yaşayan fenomen, göğüs dikleştirme ameliyatının ardından rahatsızlandı ve Valley Baptist Tıp Merkezi’nde tedavi görmeye başladı. 30 Temmuz günü saat 18:30 sularında ise hayata veda etti. Talihsiz fenomenin eşi Juan Tapia, “Zor bir dört aydı, çok mücadele etti ve asla pes etmedi” dedi. Tapia, karısının göğüs implantı ameliyatı geçirdiği için sonradan çok pişman olduğunu ve 3 çocuğunun büyüdüğünü görmeden ölmekten çok korktuğunu anlattı.

MENENJİT TEŞHİSİ KONULDU

Göğüs ameliyatı ardından şiddetli baş ağrıları yaşayan genç kadın, sonrasında yüksek ateşe yakalandı. Ailesi fenomeni apar topar acil servise götürdü ve yapılan tetkiklerde menenjit olduğu ortaya çıktı. Genç kadının kocası, eşinin başka arkadaşlarının da göğüs ameliyatı nedeniyle öldüğünü söyledi.