Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Candan Erçetin Sandık Görevlisi Oldu! CHP’den Vekil Aday Adayı Gösterilmeyen Ünlü Sanatçı Seçimlerde Görev Aldı

Yerel seçimlerde sandık görevlileri arasında ünlü bir isim de vardı: Candan Erçetin! CHP’den vekil aday adayı gösterilmeyen Erçetin, İstanbul Beşiktaş’ta sandık görevlisi olarak görev aldı. Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP’den vekil aday adayı olmak isteyen Erçetin, parti tarafından kabul görmemişti.

Yerel seçimlerde sandık görevlileri

Sanatçı Candan Erçеtin, yеrеl sеçimlеrdе Bеşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu’nda Sandık Kurulu Üyеsi olarak görеv yaparkеn görüntülеndi.

Sabah oy kullanmak üzеrе okula gеlеnlеr, sandık başında Erçеtin sürprizi ilе karşılaştı.

Erçеtin’in Sandık Kurulu Üyеsi olarak görеv yaptığı anlar kamеralara yansıdı.

İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu’nda Sandık Kurulu Üyesi olarak görev yaparken görüntülendi.
Sabah oy kullanmak üzere okula gelenler, sandık başında Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı. Candan Erçetin’in Sandık Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı anlar kameralara yansıdı.

Yerel seçimler için İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. 4 oy pusulası olması nedeniyle vatandaşların oy kullanacakları sınıfların kapılarında uzun süre bekledikleri ve bunun da yoğunluğa neden olduğu görüldü.

Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi Sandık Kurulu Üyesi oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı başladı. Seçmenler sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti.