Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017 mezunu Dr. Dilan Çiftel Asoğlu, evinde aniden fenalaşması sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. Sağlık camiasını yasa boğan vefat haberi sonrası meslektaşları ve sevenleri taziye mesajları yayımladı. SunExpress’te şirket doktoru olarak görev yapan Asoğlu’nun vefatı, tıbbi camiada derin bir üzüntüyle karşılandı. Kesin ölüm nedeni tıbbi incelemeler sonrası netleşecek olsa da ilk bulgular kalp krizini işaret ediyor.
Gaziantеp Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017 mеzunlarından Dr. Dilan Çiftеl Asoğlu’nun yaşamını yitirdiği öğrenildi. Gеnç hekimin vеfatı, mеslеktaşları ve sağlık camiasında dеrin üzüntüye neden oldu.
Dr. Dilan Çiftel Asoğlu Kimdir? Kariyeri
Gaziantep Üniversitesi’nde başlayan tıp eğitimini Medipol Üniversitesi’nde tamamlayan genç hekim, disiplinli çalışmasıyla tanınıyordu.
Neden Gündem Oldu? Ölüm Sebebi ve Resmi Açıklamalar
Ani vefatı sonrası sevenleri tarafından sosyal medyada anılan hekim için resmi süreç devam etmektedir. Kalp krizi şüphesi üzerinde durulmaktadır.
Hakkında Merak Edilenler ve Taziye
Dahiliye Uzmanı Mehmet Asoğlu ile evli olan doktor için Şiverek ve Karaköprü’de taziye evleri kurulmuştur.

