Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karasu’da Feci Kaza: LPG Tankeri ile Tır Çarpıştı! İsmail Acar vefat etti

Karasu’da feci bir kaza meydana geldi. LPG tankeri, arıza sebebiyle yol kenarında park halinde duran tahıl yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada tanker yolcusu İsmail Özkan hayatını kaybederken, tanker sürücüsü E.G. de ağır yaralandı.

Karasu'da feci bir kaza

Karasu’da yеm yüklü tıra arkadan çarpan LPG tankеrindеki kişi hayatını kaybеtti.

karasu Yеni Mahallе İstanbul Caddеsi üzеrindе yaşanan kazada, sürücüsünün ismi öğrеnilеmеyеn lpg tankеri, yеm yüklü tıra arkadan çarptı.

Kazada lpg tankеrindе bulunan bir kişi hayatını kaybеtti.

Ölеn kişinin cansız bеdеni itfaiyе еkiplеrinin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı.

Olay 12.05 sıralarında yaşanırken İstanbul’dan akaryakıt alıp Zonguldak istikametine oradan da Bartın’a gidecek olan 34 EFM 13* plakalı kamyon seyir halindeyken, aynı şeritte arıza için durduğu iddia edilen Mısır yüklü 34 YZ 36* plakalı tıra arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisi ile kamyon içinde yolcu olarak seyir halinde olan Zonguldak Nüfusuna kayıtlı İsmail ACAR sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve Polis ekibi sevk edilirken yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kupa içinde sıkışan yardımcı şöför bulunduğu yerden çıkarıldı.
Yaralı kamyon sürücüsü ise sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tır sürücüsü ile Kamyon sürücüsünün adı henüz netlik kazanmadı.
Öte yandan akaryakıt yüklü olan kamyon aşırı süratli olduğu iddia edilirken, park halindeki tırı son anda gördüğü manevra yaptıysada çarpışmaktan kurtulamadığı görgü tanıkları anlattı.