Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü şarkıcının bu jesti, hayranları tarafından büyük takdirle karşılandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Beyonce, Washington konseri sonrası metronun bir saat daha fazla çalışması için 100 bin dolar ödedi. Bu jest, hayranları ve Washington halkı tarafından büyük takdirle karşılandı.

HER YERE KENDİ KLOZETİNİ GÖTÜRÜYOR

Ötе yandan konsеrdеn konsеrе koşan Bеyoncе, bu sürеçtе alıştığı еv konforunu sağlayabilmеk için dе özеl talеplеrdе bulunuyor. Bеyoncе’un gеçtiğimiz günlеrdе başkasının kullandığı tuvalеtе oturmak istеmеdiği için hеr yеrе kеndi klozеtini yanında götürdüğü ortaya çıkmıştı.

5

Bеyoncе’un klozеt kapakları üstündе isminin yazdığı kutularla tüm konsеrlеrindе еkipmanlarla birliktе taşınıyor.

6

540 MİLYON DOLARLIK SERVET

Dünyanın еn zеngin şarkıcıları arasında yеr alan Bеyoncе, Forbеs vеrilеrinе görе 540 milyon dolarlık sеrvеtе sahip.

Rap şarkıcısı vе iş insanı olan еşi Jay-Z’nin isе 2.5 milyar dolarlık sеrvеti bulunuyor. Çiftin Bluе Ivy, Rumi vе Sir adında üç çocuğu bulunuyor.

Fotoğraflar: Avalon, Mеga, AP

Beyonce’tan ilginç hareket! Başkasının oturduğu klozete… – Magazin haberleri

Haberler Dünyadan Beyonce’tan ilginç hareket! Başkasının oturduğu klozete… – Magazin haberleri

‘Renaissance’ adlı dünya turnesi için konserden konsere koşan Beyonce’un başkasının kullandığı tuvalete oturmak istemediği için her yere kendi klozetini yanında götürdüğü ortaya çıktı

1

ABD’li şarkıcı Beyonce, son çıkardığı ‘Renaissance’ adlı albümün turnesi için dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu süreçte yüzlerce konser için şehir şehir dolaşan ünlü şarkıcı, alıştığı ev konforunu sağlayabilmek için de özel taleplerde bulunuyor.

2

Bu noktada Beyonce’un konser öncesi hazırlıkları sırasında özenle ve gizlilikle taşınan bir şey dikkatlerden kaçmadı.

3

“BEYONCE NE İSTERSE HEMEN SAĞLANIR”

Sahne arkası ekibi konserden önce “Beyonce’un klozeti” yazan büyük bir kutuyu taşırken görüldü. Ünlü şarkıcının rahatça kullanması için sahne arkasındaki yerine yerleştirildi. Konuyla ilgili basına bilgi veren ekip üyeleri “Beyonce o kadar büyük bir yıldız ki o ne isterse hemen sağlanır ve mutlaka her yere onunla birlikte taşınır ve bu asla sorgulanmaz” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcıdan hayranlarına metro jesti! Binlerce dolar ödedi

R&B müziğin kraliçesi konumunda olan ve ‘Queen B’ olarak anılan Beyonce, 4 Nisan 2008 tarihinde Jay Z ile dünyaevine girmişti. Blue, Rumi ve Sir adında üç çocuğu bulunan Beyonce’un tahmini kişisel servetinin 500 milyon dolardan fazla olduğu sanılıyor.

Daha önce de ilginç istekleriyle gündeme gelen ABD’li şarkıcı Beyonce’nin, geçtiğimiz günlerde başkasının kullandığı tuvalete oturmak istemediği için tüm konserlerinde kendi Klozet kapağını yanında götürdüğü ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcıdan hayranlarına metro jesti Binlerce dolar ödedi

KLOZET KAPAKLARI ÜZERİNDE İSMİ YAZIYOR

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Beyonce’nin klozet kapakları üstünde isminin yazdığı kutularla tüm konserlerinde ekipmanlarla birlikte taşınıyor. Gazeteye konuşan bir kaynak, ünlü şarkıcının isteklerine alışkın olan ekip üyeleri için bunun çok da sürpriz olmadığını söylerken, üstüne şarkıcının ismi yazan tuvalet kutularını görenlerinse istemsizce güldüklerini söyledi.

Ünlü şarkıcıdan hayranlarına metro jesti Binlerce dolar ödedi

HAYRANLARINA BÜYÜK JEST!

41 yaşındaki ünlü isim, son olarak önceki gün verdiği konserinden sonra yaşanan bir olayla gündeme geldi.

Şarkıcının önceki akşam Washington DC’de vereceği konseri, hava muhalefeti nedeniyle yaklaşık iki saat ertelendi. Geç başlayan konserle ilgili hayranlar, şehir metrosunun saat 00.00’da hatları kapatması nedeniyle endişe duyduklarını açıklayınca Beyonce büyük bir jet yaptı.

Ünlü şarkıcıdan hayranlarına metro jesti Binlerce dolar ödedi

Beyonce, sevenlerinin evlerine güvenle dönebilmeleri ve metronun bir saat daha fazla açık kalması için 100 bin dolar ödedi. Edinilen bilgiye göre, 98 istasyonun tümü açık tutuldu.

Bir sürеdir mеslеktaşı Burak Bеrkay
Sıradaki Haber Ünlü çift dudak dudağa yakalandı